Nyt til Køkkenet

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 

 

12. april 2009

Hvem skulle tro, at der kunne anskaffes mere eller flere køkkenmaskiner 41eller måske nærmere gadgets, her til.
Jo - her går det lystigt for sig.

De seneste tiltag har været:

Da Lisbeth var på besøg hos Mette og Hugo i Californien i marts, hjembragte hun dette tilskud til maskinparken. Sådan lige her og nu kunne jeg nok ikke finde behovet for sådan en fætter, men det dæmrer mere og mere.

Her kommer lige et billede af fætteren:

Jeg tror vi alle kender til den øvelse når vi skal nedfryse fødevarer og forgæves forsøger at klemme, skubbe luften ud af en plastpose, hvor vi har anbragt mad, som skal fryses ned. Luften der bliver tilbage skader det nedfrosne hen ad vejen og det er ret irriterende.

Med FoodSaver skulle dette problem være til at overse, da den laver vakuum i poserne.

At den gør det ganske effektivt, viser disse billeder.


Måske er billederne ikke af den helt seriøse slags men de viser dog, hvordan man kan spare plads ved at pakke en øldåse, kattens lille bjørn eller bold. Det med øldåsen var måske ikke helt gennemtænkt, da der jo er pant på sådan noget emballage, men far og søn morede sig kosteligt under disse tests efter en ret god påskefrokost, som i grunden var uden den store indtagelse af alkoholiske drikke. Er vi ved at blive voksne?

Proceduren er ganske enkel:

  • Udmål en passende størrelse pose

  • Klem hele låget på maskinen ned og den svejser en bund i posen

  • Skær posen af med den indbyggede kniv

  • Læg fødevaren i posen

  • Stop den åbne ende af posen ned i vakuum rillen i maskinen

  • Luk låget og klem det ned og maskinen brummer lystigt, mens den suger luften ud og svejser posen til.

  • Hvem sagde "Violá"

Nu kan det sikkert betale sig at købe lidt større ind - det være sig af enhver art af fødevarer, der gerne skal kunne holde sig en en tid hhv. i køleskab og fryser. F.eks. et rigtigt godt stykke kød, som kan skæres op og fryses.

At der samtidig er runde og klare beholdere med til maskinen er et ekstra gode. Luften trækkes ud af disse ved at forbinde dem med maskinen og låget til beholderne med en klar plastslange.

Det er ganske enkelt. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 12. april 2009