22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 


24. januar 2009

Hvem husker ikke denne maskine, som kunne lave almindeligt postevand om til sprudlende sodavand af mange forskellige arter?

Sodastream
Navnet kalder mange forskellige meninger frem.

Alle tiders
Nemt
Pruttelyde
Fylder meget
Grim
Dyr
etc.

Sådan her så de ud, de forskellige varianter af maskinen

Vi husker dem sikkert alle?

Sodastream maskinen forsvandt i 80'erne og gik helt i glemmebogen, da den var blevet umoderne og det var blevet nemmere og mere almindeligt bare at købe sin sodavand / danskvand hos den lokale købmand eller tankstation.

Med mange timer i bilen og på hoteller er det ved at blive en omkostning at købe danskvand. Rask væk koster en Ramlösa små 15 kroner for en halv liter på en tankstation og det er godt nok i overkanten. Forleden kom jeg til at købe en Ramlösa på hotellet og fik lov til at betalt knapt 20 kroner, og så blev der surfet på nettet. Søgeord: Sodastream

Et lille regnestykke gjorde hurtigt udslaget.
2 x ½ liter Ramlösa x 14 kroner x 220 arbejdsdage = 6.160 kroner

Regnestykket er naturligvis ret kreativt for at retfærdiggøre investeringen på 800 kr. for en ny Sodastream maskine, men en liter danskvand koster nu kun kroner 1,25, som udgør prisen for en gaspatron.

Maskinen er i hus og har allerede produceret flere litrer brusende danskvand.
 

Sådan blev historie nutid igen.

;-))

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 24. januar 2009