Kitchen Aid Køkkenmaskine
22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 
 
 

04.10. 2008

Denne kraftige maskine anskaffede vi for et par år siden og det har været en rigtig god investering. Den er tung som et ondt år og stå dermed urokkeligt fast på køkkenbordet og rokker sig af stedet, selv når den virkeligt skal arbejde med f.eks. en tung dej.

KitchenAid historie:

KITCHENAID fabrikken blev grundlagt i Michigan, U.S.A i 1919 og købt af Whirlpool i 1987. Man producerede professionelle køkkenmaskiner, og samtidigt blev verdens første standmixer til husholdningsbrug udviklet, og senere også en blender.
KitchenAid har været på det professionelle marked i Europa i mere end 20 år, men først i 1991 (i Frankrig) blev standmixer’en til alm. husholdninger introduceret.
KitchenAid standmixer blev re-designet i 1937 af den amerikanske designer Egmont Arens. Den har fået flere design-priser og er udstillet på Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

Maskinen er ret simpelt opbygget, og specifikationerne er som følger:

Tekniske specifikationer:

* Motorkraft direkte transmission : 330 W
* Spænding : 220- 240 V
* Hertz : 50-60 Hz
* Omdrejningshastighed : 58-220 / min.
* Mål produkt (cm) : 35.3 x 22.1 x 35.8
* Nettovægt : 11.3 kg
* Max. dejkapacitet : 1.2 kg  fint mel eller 1 kg groft mel

At den samtidig pynter på et køkkenbord, efter vores mening, gør den jo ikke ringere. Røremaskinen leveres, som standard, med et fladt piskeris, piskeris, dejkrog, 4,9 liter stålskål samt en plast / stænkeskærm.

Smuk?

Vi anskaffede sammen med maskinen rivejern / råkostjern og maskinen er uendelig let at arbejde med.

Da meget af maden her i huset er hjemmelavet opstod behovet for at tilkøbe en kødhakkemaskine samt et pølsehorn, når der skal laves forskellige slags pølser. Vi har en selvstændig hakkemaskine, men det er lidt bøvlet at skulle jonglere med store maskiner på køkkenbordet og derfor blev der i dag trykket på knappen for at anskaffe en kødhakker til Kitchen Aid maskinen.

Den er i rustfrit stål og dermed nem at rengøre. Med kødhakkeren leveres med 3 skiver til fin, mellem og grov hakning. Den har en praktisk stor bakke til at lægge kødet eller fisken på når det skal hakkes.

Pølsehornet er ligeledes i rustfrit stål.

Det bliver sjovt at afprøve det nye grej så snart det er i hus og det bliver endnu sjovere at lave nogle af de rette der ligger her under opskrifter 

  Tilbage til opskrifter
Top
     
 
Dette Websted blev sidst opdateret 11. november 2012