Ny Bærbar computer

           22. september 2013

Startside BilerBrændeovnDiverseFeriehus i Provence FotoalbumGolf     MadopskrifterMotorløb     Rejser-FerierSolvarmeTure i DanmarkLinks

 

 

 


28. juni 2009

Det har i længere tid været et problem med plads på den stationære computer og i ugen blev det besluttet at anskaffe en bærbar, som bliver den fremtidige maskine ved mit skrivebord.

Den kommer til at afløse stationære løsninger med diverse eksterne harddiske, som har været en nødvendighed i den senere tid.

Denne nye maskine har masser af plads og kræfter:

4 GB Ram
1000 GB Harddisk
1024 MB RAM på grafikkortet

En masse andre faciliteter, som omtales her

Radio- og TV kæden Expert har haft denne på udsalg til en bedre pris end den der er nævnt i linket fra Wupti.

Det giver samtidig den frihed, at når jeg rejser, tager jeg den nye maskine med og kan lettere holde gang i private aktiviteter så som opdatering af hjemmeside, private mails etc.

Ved skivebordet her på kontoret kobles den sammen med skærm, mus og tastatur. Da der er trådløs forbindelse til printer og scanner, slippes der for kabler hertil

Der kommer sikkert yderligere kommentarer og bemærkninger om dette indkøb hen ad vejen.

Nabo Anders var inde i går for at besigtige "dyret" og han foreslog selv at tage kabler (video og audio) med hjem fra jobbet  til at forbinde den bærbare med TV'et samt en DVD film i Blue Ray format. Blue Ray kan afspilles på drevet på denne maskine og skulle give en helt forrygende lyd og billedkvalitet. Det lyder meget spændende.

 

 

Top

Startside | Ny Bærbar computer | Mor Anna

Dette Websted blev sidst opdateret 08. juli 2009