Amputee Clinic, August 2008

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 

29. august 2008

Den 25. og 26. august kom Bob Gailey igen til Danmark  for at stå i spidsen af endnu en Amputee Clinic arrangeret af Össur Nordic.

Sidst i Danmark var i september 2006.

Planlægningen startede i begyndelsen af marts i år og allerede på det tidspunkt var mange kursuscentre fuldt bookede og sluttede  med at vælge Hotel Trinity i Fredericia. Da det største lokale var på 210 m2, måtte vi holde fast i at deltagerantallet måtte holdes på maksimalt 50 personer.

Deltagerne laver hold bestående af en bandagist, en fysioterapeut og en benprotesebruger.

Bob Gaileys mission er at lære gangtræningsteknikker fra sig til bandagister og fysioterapeuter, så de ved mere om hvordan de lærer brugeren at udnytte sin protese optimalt.

At fastholde deltagerantallet på maksimalt 50 viste sig umuligt og langsomt sneg tilmeldingerne sig op mod de 100 personer og et luksusproblem opstod. Det var naturligvis super godt at der var så stor interesse for arrangementet, men hvordan skulle vi kunne håndtere 100 deltagere på det relativt lille areal sammenlignet med 2006, hvor der var 400 m2 til rådighed på Hotel Comwell i Middelfart?

Heldigvis viste det sig at Hotel Munkebjerg i Vejle havde fået et afbud for netop de 2 dage, hvor vi havde brug for meget mere plads og her kunne vi disponere over Munkebjergsalen med 600 m2 så nu var der plads nok og lettelsen var stor. At Hotel Munkebjerg ligger så smukt ud mod Vejle Fjord og har et utroligt dejligt miljø, var jo ekstra plusser.

Arrangementet forløb rigtigt godt med stor tilfredshed hos deltagerne - både med Bob Gaileys inspirerende og energiske læren-fra-sig samt med rammerne for arrangementet.

Da jeg måtte blive hjemme grundet en ryg der gav store problemer, var virkeligt ærgerligt. At være med i planlægningen i hele perioden til "skibet" skulle i søen har været en stor og dejlig udfordring og så det, at måtte blive hjemme mens det hele foregik, var en ordentlig begmand, men sådan kan skæbnen rykke rundt på enhver planlægning. Heldigvis kunne mine svenske kolleger holde sammen på det hele i mit fravær.

Første dag gik med meget teori og anatomi og her havde Bob Gailey frabedt sig, at der blev taget billeder. Der var øvelser på scenen med deltagelse af amputerede og næste dag var det praktiske øvelser for alle med Bob G. som "indpisker" og efter sigende havde alle det rigtigt fint og en del var godt trætte efter at have brugt sig selv på måder, de ikke troede de kunne. Det er det meget bekræftende ved sådanne seminarer at se, hvordan brugerne med glæde finder ud af, at de kan meget mere end de troede.

Her kommer en Photo Story fra dagen - billederne har jeg fået af Gert i Vejle. Du skal bare vide Gert, at jeg er utrolig glad for at du ville tage disse billeder i mit fravær.

Tak.

Photo Story
Klik her

Videosekvens der viser Bob Gaileys energiske træning af de amputerede
Klik her

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 08. juni 2009