Corylus cornuta Fætre og kusiner, skal vi mødes?

 

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 

03. marts 2008

I går måtte vi (John) tage beslutningen om ikke at kunne deltage, da hans store projekt med hus og bygning af vandtank kræver så mange ressourcer til, at der ikke er plads til at kunne begge dele og dette blev meddelt alle i en mail i går. Lydia svarede hurtigt og beklagende, men var samtidig meget forstående overfor årsagen. Ærgerligt at "skibet ikke kunne blive i søen", efter puslespillet med alles kalendere sidste sommer. Læs om Johns byggeri her: Huset i La Herradura

08. august 2007

Så oprandt dagen, hvor der kom fodslaw. Datoen er fastsat i maj 2008 med alles accept.
Godt så.
Nu er det så bare lige at få overstået en masse sensommerdage, et efterår, en vinter og et forår og så er vi klare.
Herregud - der er jo kun 9 måneder til - ingen tid set i perspektivet af, hvor mange måneder vi hver især har oplevet i vores respektive liv og tilværelser.
Dette er det foreløbige punktum i denne historie, men dukker der yderligere op, bliver det opdateret her. ;-)  

14. juli 2007

Se, det har været en underholdende tid, siden den første føler blev sendt ud. Alle har vist interesse for projektet, men da vi er spredte, ikke bare geografisk, men også med mange kalendere, så har det ikke været lige til. Resultatet er blevet, at vi nu koncentrerer os om datoer, som ligger helt fremme i maj 2008, da det for John ikke er det mest ønskværdige at køre fra Spanien til Danmark i efteråret, vinteren eller tidligt forår og flere af de andre har også foreslået at skubbe det hele til 2008. Blandt de ti deltagere (med fæller) er vi seks, som har fundet samme dato, så forhåbentligt falder det endeligt på plads inden længe. Fætter Bertel eller rettere hans Hanne havde foreslået at slå en flok fluer med et smæk ved hans kommende runde fødselsdag i starten af august, men da havde vi allerede engageret os til anden side og måtte sige fra. En opdateret kalender sendes løbende til alle og det MÅ kunne lade sig gøre.

Vi hører at andre familier fastsætter en fast dato, år for år, om at mødes, og så går det ellers på omgang fra familie til familie - måske var det en tanke siden hen, hvis det viser sig, at vi kan holde hinanden ud? ;-))

Vores sommerferie(r) slutter på mandag efter en uge i Théoule i Provence allerede i maj  og 4 dage i Paris i de 14 dage vi holdt ferie i juli. Vi føler selv at være mestre i at holde korte ferier her og der og kigger vi tilbage i 2007, har vi været af sted allerede 3 gange. Grønhøj, Théoule, Paris og lur mig om ikke vi hitter på lidt mere inden nytårsklokkerne ringer 2008 ind. 

29. marts 2007:

Ved Mor Annas bisættelse den 30. november 2006, deltog flere fætre og kusiner. Vi havde ikke set hinanden i mange år og hvorfor ikke tage skridtet og forsøge at samle dem, fra den mødrene side. Så kan det danne basis for, om vi også kan samle de andre fra den fædrene side.  Vi har haft kontakt med hinanden, sporadisk, gennem årene, men siden den tidlige ungdom har det stået lidt sløjt til. Alle har vi haft vores, hver især, og skabt vores liv og tilværelser, hvor barndommen og ungdommen er lagt bagud.

Da vi så, nogle af os, mødtes den november eftermiddag, dannedes tanken her i huset, at vi burde mødes igen og får talt med hinanden om, hvad årene har bragt, udveksle tanker og meninger om den tid der er gået. Få skabt en bro over alle årene og måske danne basis for fremtidig kontakt ud over den der har været, ved familiehøjtideligheder af forskellig art.

Alles ægtemager er naturlige deltagere – hvad ellers?

Hos os lægger vi gerne hus og hjerterum til og lykkes det at mødes, lykkes det med sikkerhed også at få det kulinariske på plads. Jeg vil elske det.

Hvem er vi så?

Klik på de enkelte billeder for forstørrelse

Inger, Grete, Lene, Bertel og Lydia stammer fra moster Johanne og onkel Thomas – (Thomas Wust (ost))

Johanne og Thomas

Finn og Jørgen, er efterkommere af moster Gerda og onkel Christian.

    

Marie, er datter af tante Erna (Mette) og onkel Peter

Erna og Peter

John og Erik – sønner af Mor Anna og Far Christian

Anna og Christian

Der er sendt ”følere” ud til alle og vi håber meget på, at kunne få arrangementet sat i værk. Tænk på alt det vi oplevede sammen som børn og unge og hvad der er sket siden hen. Det skal nok få timerne til at flyve.

Hvornår?

Da vi er spredt rimeligt over Danmark og én i Spanien, må det hænge sammen med sommeren og prioriteten er august/september, så alles ferier kan være afviklede. Der skal sikkert kontrolleres et par kalendere.

Det bliver spændende at se hvad vi kan finde ud af. Fortsættelse følger..............

 

   

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 03. marts 2008