Bahia Feliz, Gran Canaria, November 2006

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 

11. November 2006

Vi måtte se i øjnene, at vi ikke kan komme af sted på denne ferie grundet sygdom i familien og forsøger at udsætte rejsen til slutningen af januar 2007.

30. august 2006

Flybilletter er er nu bestilt - priser begyndte at stige hos Kronerejser, som flyver med Sterling, så tiden var inde. Det bliver dejligt endnu engang at sætte næserne mod syden og få dem solskoldede. Vinduesplads er et must og betales med ekstra 49 kr. - hver vej. Det er overkommeligt.

Husejeren er ved at undersøge priser på leje af bil - Opel Astra eller lignende. Priserne for billeje er rimelige på de kanter. 

14. august 2006

Aftale og regning er kommet og depositum er afsendt, så nu ruller det. Flybilletter og bil skal bestilles, men vi ser lige tiden en smule an - der kunne måske dukke et godt tilbud på at komme op at flyve. For tiden svinger det op og ned mellem Sterling og Kronerejser.

12. august 2006

Aftale fra udlejer, som har været på ferie i Spanien, er lovet os i denne weekend.

8. august 2006

YES - Så kom det positive svar fra udlejer. Vi kan leje fra lørdag til lørdag, så det passer med fly fra Kronerejser, som er en anelse billigere end Sterling. Nu skal formalia blot på plads med lejekontrakt og bestilling af flybilletter og leje af bil.

7. august 2006

Måske ender det med, at det flasker sig. Udlejer vil leje ud fra søndag til søndag. Det giver dog problemer da hverken Sterling eller Kronerejser (som flyver med Sterling) flyver om søndagen. Der gøres gode forsøg på at få ændret til lørdag / lørdag og i så fald vil det blive fra den 25. november til den 2. december.

Billede fra sovegemakker

Bad

 

Ophold

Udsigt

19. juni 2006

Anette og Peter kom med et godt tip om et lejlighedskompleks i nærheden af Playa del Ingles på Gran Canaria. Det ser meget tiltalende ud og måske ville det være en rigtig god idé, at smutte derned i slutningen af november i år. Der er ikke planlagt nogen ferie for sommeren 2006, andet end en enkel feriedag i ny og næ.

Tanken er sået og den spirer for tiden og de første følere er sendt til udlejeren. Flytransporten vil i så fald ske med Kronerejser, som flyver med Sterling. Lidt pudsigt at checke billetpriser. Kronerejser er sjovt nok billigere en Sterling, så de får vel en glimrende rabat som storkunde. En bil, type Opel Astra må lejes, men den er til en overkommelig pris.

Det vil bestemt kunne blive super, at komme af sted på dette tidspunkt, hvor julemåneden står for døren og hvor vi kan få ladet de kommende, flade, batterier op. Det mærkede vi, da vi besøgte John

Lejligheden er på små 60 m2, og indeholder soveværelse, badeværelse med bruser, opholdstue med siddegruppe og spisebord med plads til 5 personer, køkken med ovn og komfur, køleskab med fryser. Udendørs er der balkon, have, terrasse, og opvarmet pool (hele året). Skulle det være dårligt vejr, er der radio og TV. Der er uoverskuelige 20 meter til strandkanten. ;-)

Billeder fra udlejers hjemmeside

 Temperaturen lige nu på Gran Canaria

      TOP

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 17. august 2007