Costa del Sol, december 2002

22. september 2013

Startside

 

  December 2002

Kronerejser (se links) havde i denne måned et tilbud på t/r flybilletter til Malaga. Det var meget lave priser, så vi bestemte at tage en kort ferie på tre dage inden jul, og spille en runde golf på Añoreta Golf Clubs bane. 

Inden vi drog mod Solkysten havde vi undersøgt området både øst og vest for Malaga med hensyn til valg af golfbaner og fandt ud af, at det er et sandt paradis for golfere. Der er bare den ene bane efter den anden. Vi valgte Añoreta Golf Club alene ud fra, at vi boede ca. 20 km øst for Malaga. Huset vi lejede til en god pris ligger i Benajarafe  -  en kystby mellem Malaga og Torre del Mar. Golfbanen ligger tæt på byen.

Vi lod vort eget udstyr blive hjemme og lejede udstyr på stedet inkl. en golfbil. Vi var forberedte på, at vejret kunne drille men skidt pyt, hvorfor ikke bare være heldige. Vejret dagen før, hvor vi besøgte John, var rimeligt og dagen efter var det så godt, at vi kunne sidde ude om eftermiddagen og spise afskedsmiddag med John inden hjemrejsen fredag.

Dog - Torsdag 19. december havde vejrguderne gemt regnen til os. Vi havde tørt vejr på vejen til banen og først, da vi skulle slå ud på første tee, blev der lukket op for hanerne, som det sikkert fremgår af nedenstående billeder. ALDRIG har vi været så våde (med tøj på), men golf skulle der spilles og da alle andre på banen skyndte sig ind, havde vi stort set banen for os selv. Der kom da også noget tørvejr undervejs, så det var tåleligt. På fairways var der dannet søer visse steder - alt i alt en meget "interessant" runde, der ikke havde alt for meget med golf at gøre, og hvor der ikke blev talt mange point, men det gav et pusterum inden julen.

Det var alt i alt en dejlig tur at komme til syden i december og opleve solen skinne, for få dage senere at komme tilbage til de sidste dage inden jul, i det mørke Danmark.

Træk musen over det enkelte billede og få beskrivelse - klik på billedet for stort format.

EM, 1. tee, Anoreta GC, ved Malaga LM ved Golfbil Fairway i vand Golfbil Udsigt -  Øst mod La Herradura Udsigt - vest - Mod Malaga Morgensol i Benajarafe

John og EM Middagsmad på stranden

Vejret lige nu i Malaga

      TOP

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 09. april 2007