Ebeltoft - oktober 2010

22. september 2013

     

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 


22. oktober 2010

Endnu engang oplevede vi glæden ved at besøge den lille by i Syddjursland. Det er lidt som at komme hjem.

Boligen ligger i Øer Maritime Feriecenter, tæt ved Mols Linjens færgeleje og med små 5 km ind til centrum.

Det er en helt speciel oplevelse at sidde i stuen og kigge direkte ud på en mellemstor motorbåd, som lavede manøvre øvelser lige udenfor den tilhørende terrasse.


Huset er i tre plan. Indgangsetagen indeholder gang, badeværelse og et lækkert køkken, en kort trappe ned til opholdsstuen og et soveværelse samt udgang til en pæn, stor terrasse ud mod vandet.
Går man op ad den korte trappe har man spisestuen med endnu et soveværelse og en altan, som også vender ud mod havebassinet.

Vi ankom søndag eftermiddag med afrejse allerede onsdag igen - målet var koncerten med Thomas Kjellerup, som var en god oplevelse.

Tidspunktet var heldigt valgt, da det er i skolernes efterårsferie, hvor byen er sat på den anden ende med fokus på "Ebelfestival".

På området ved Fregatten Jylland var der:
Nyplukkede æbler, friskpresset æblemost, æbleskiver, æblekager, pandekager med æblemos, æblesnaps, æbleeddike, glaserede æbler, glasæbler, filtede æbler, stenæbler, trææbler, æbler i metalflet, stoffer med festlige æblemønstre, æbledekorationer, æblemalerier, børneteater, sundhedstjek, frilufts- og motionsarrangementer og meget mere.

Vejret var mandag så som så. Regn og blæst, hvorimod tirsdagen var smuk og lun og opfordrede til at komme udenfor. Turen gik til Mols Røgeri, hvor de har verdens bedste røgede torskerogn, fast og lækker samt nystegte fiskefrikadeller, så frokost og aftensmad var på plads. På hele området ved Fregatten var der telte og boder med alle muligheder for bearbejdning af æbler.  

Det var en kort tur og vi ville i grunden gerne have blevet der et par dage mere, men huset var udlejet igen fra onsdag eftermiddag, så der var ikke meget at spille om end at tage Mols Linien retur til Sjællands Odde og herfra til Rørvig og smutte over Kattegat indsejlingen til Hundested - se billeder fra turen her

 

Top

Startside | 25. års fælles oplevelser | Ebeltoft - oktober 2010

Dette Websted blev sidst opdateret 22. oktober 2010