Harley Davidson V-Rod - Custom Made

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 


7. marts 2009

Over en længere periode har der været et spændende projekt i gang på et landsted i Nordsjælland. Projektet har været at anskaffe ovennævnte V Rod og strippe den for de fleste standard komponenter og forsyne den med egne og specialfremstillede dele.

Der har været 2 drivkræfter i dette projekt.
Flemming Kleemann, som har ekspertise fra at have konstrueret kompressorer til Mercedes luksusbiler - læg mærke til, at ser I en Mercedes hvor der står "Kompressor" på bagsmækken, så er det Kleemann teknologi.
Den anden drivkraft er Carsten Sletten, som qua sin uddannelse som maskiningeniør har siddet ved PC skærmen og tegnet alle delene til dette projekt.
Carsten er søn af den stolte webmaster. :-)

Udgangspunktet har været at få konstrueret en kompressor til at forøge antallet af HK og det har været en stor proces lige fra tegnebrættet (CAD) til udfræsning af delene, så det hele ville gå op i en større enhed. Kompressoren var én del af projektet og den har forøget effekten fra standard 125 HK til 200 HK. De andre er nytænkninger og udvikling af fælge til for og bag - et helt unikt affjedringssystem til baghjulet, bremsekalibre, som er dimensioneret til de ekstra kræfter, ny forgaffel, nyt styr med specialfremstillede håndtag til gas, kobling og speed, cover der dækker fra fronten til udstødningen fremstillet i kulfiber. Udstødningen er en historie i sig selv, da den ikke alene er et udstødningssystem, men samtidig er der indbygget LED belysning til kørelys, bremselys og blinklys.

Der er ikke meget tilbage af den oprindelse MC andet end motor og groft sagt stel.

Disse par billeder kommer fra den officielle Web Site omkring dette projekt.

  

Sagen er at der i Daytona for tiden er et show for MC freaks hvor denne MC udstilles sammen med 2 andre maskiner hvor der alene er monteret kompressorer og da jeg talte med Carsten i aftes kunne han glædeligt fortælle at projektet er et hit - der er meget stor interesse for denne vilde maskine med dens "søstre".

Prøv at taste www.fkleemann.com og læs om projektet - historien bag - og under "Design" ligger der billeder fra udstillingen derovre i US - her er også et link til showet i USA: Daytona Bike Week

Et andet link til god læsning: Flemming Kleemann

Jeg har en flok billeder fra værkstedet med maskinerne - de kan ikke offentliggøres før efter showet i USA og når maskinerne er fragtet tilbage til Nordsjælland.

Dette er meget stort - uendeligt mange timer er lagt i dette - penge, som naturligvis gerne skal komme tilbage og med den respons der har været er håbet realistisk.

Mere om dette sidenhen.

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 21. marts 2009