One.com One.com

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 


28. februar 2009

For ca. en måned siden annoncerede det webhotel vi anvender til hjemmesiderne, One.com, at de ville slutte med at understøtte  programmet MS Frontpage, som lige er det program, som vores sider er bygget op omkring. Årsagen er at Microsoft dropper programmet Frontpage og er stoppet med at opdatere det og derfor ønsker One.com ikke at understøtte hjemmesider, lavet i dette program.

Tidspunktet var den 24. februar 2009, så der har været en del overvejelser over, hvad vi skulle gøre, da siderne efterhånden er ret omfattende.

Den første tanke var at skifte til et helt andet program og i princippet begynde forfra i et andet miljø, men bare at smide flere års arbejde på møddingen var ikke helt til at overskue

Næste tanke var og er stadig, at finde et andet program og kopiere de eksisterende sider ind i dette og hermed få løst problemet.

Dette vil afgjort blive et større arbejde. Dette site omfatter for nuværende 332 undersider, så det vil tage sin lille tid.

I mellemtiden har husets specialist fundet en midlertidig løsning i form af et program, hentet på Internettet. Det hedder File Zilla og kort fortalt fungerer det som en mellemstation mellem Front Page og One.com.

Når sitet skal opdateres / uploades sendes uploadningen gennem File Zilla programmet, som "krypterer" opdateringen, så One.com opfatter det fremsendte som kommende fra andet end Frontpage, og vupti, siden er opdateret.

Det er en lidt tungere proces, men bare at tænke på alternativet . . . . . .

Dette "køber" os tid til at finde en ny og permanent løsning.

Flot arbejde Lisbeth - tak.  

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 22. marts 2009