Adamsens Fisk

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 

18. februar 2008

 
På sådan en smuk vinterdag, hvor solen skinner og temperaturen ligger på 9 plusgrader er det godt at holde lidt ferie og pakke kameraet ned og trille en lille tur til Nordkysten, hvor madmekkaet Adamsens Fisk holder til, nærmere betegnet i Gilleleje.
 

 
Indgangsportalen markerer tydeligt, at vi her kommer til en by med maritime aner.
 

 

Det er her at lækkerierne befinder sig.
Adamsens Fisk er en alsidigt forretning med leverancer af frisk frisk til Københavns Fisketorv, andre fiskeforretninger og plejehjem. Der købes fisk hver morgen på fiskeauktionen i Gilleleje.
Ud over dette har de en forretning, som er så lækker, at det er svært at holde sig tilbage. Hvad der ikke præsenteres af lækkerierne i forretningen spørger man efter og som regel findes de på køl eller frost, så det er svært at gå forgæves.
I sommerperioden er der stillet bænke og borde op, så vi kan bestille alverdens lækre færdigretter og sidde og guffe i os lige udenfor forretningen.

De har en anden afdeling, hvor koncentrationen ligger mere på, så ingen kan gå eller køre forgæves, hvis lækkersulter dømmer "godt fra havet".

Kære svoger Hugo fra Californien er vild med at spise hos Adamsen's, når han og Mette kommer på besøg i Danmark. Målet er ubetinget et besøg i Gilleleje hos fiskehandleren og et solidt måltid - primært bestående af skaldyr. At de samtidig serverer glimrende fadøl til maden er et ekstra plus.


Hugo i sommeren 2007

Klik på forretningens logo og se en billedreportage derfra.

Spisekortet ser sådan ud:

Se at komme til Gilleleje!
Året rundt

;-)

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 18. februar 2008