Fødselsdag 28.12.2006

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

  Da Mette, Cecilie og Carsten var optaget alle juledage, måtte vi vente til vores fælles juleaften, som blev slået sammen med min fødselsdag.

Længe havde vi grundet over, hvad vi skulle købe til Carsten, da han og jeg ikke helt er til sokker og bløde pakker. Mette havde været sød at sende en ønskeliste, så det var lettere at finde gaver til Cecilie og hende. Sidste lørdag kom idéen. Hvem har nogensinde tænkt på en helikopter i forbindelse med ham? Ikke her. Ind i den lokale hobbyforretning og investere og desværre var pakken lukket så grundigt til, at jeg ikke kunne / ville åbne den uden at afsløre, at jeg "havde" været der. Vi var meget spændte på den kommende 28.12, og jeg sagde på et tidspunkt, at sådan en fætter kunne det være sjovt selv at have.

Morgenen den 28.12 oprandt og hvad fik jeg i fødselsdagsgave? Netop. Sådan en fætter. Den blev samlet og prøvefløjet indenfor kort tid. 

I Luften for første gang

Basse skynder sig af vejen

Hu, hej det var sjovt!! Mit eksemplar blev sat af vejen , så ingen kunne lugte nogen lunten.

Nu var det bare at vente til aften. Forinden var der, per bud, kommet en pakke, som var attesteret til Carsten. Lidt mystisk.

De kære kom, og spændingen var stor - så stor, at vi udsatte maden og satte gaver i fokus med det samme. Den leverede pakke lagdes under træet. Det var lidt spændende, om gaven ville blive et hit? Se billedet herunder og svaret er givet.

Straks efter blev jeg beordret til at åbne den mystiske pakke og hold fast - hvad var det? EN HELIKOPTER. Nu står Verden ikke længere. Vi rammer begge plet totalt uvindende om hinandens tanker og ønsker. Tankevækkende. Jeps.

Det viste sig, at Carsten og Cecilie havde brugt en del af julen med at flyve helikoptere, som den jeg fik. En rigtig lille fætter på 10 gram, inkl. motorer (hoved og hale), genopladeligt batteri. Medfølgende controller virker samtidig som oplader til helikopteren. Sådan ser den ud, sat i forhold til et fyrfadslys:

Det var bare at give fuldt fart på rotorbladene, have en lille bitte smule vægt i snuden for at give fremdrift  og så af sted. Højre / venstre roret justerer retningen. Når den faldt til gulvet, skete der intet - på den igen.

Carstens større helikopter blev samlet og opladet, mens vi morede os med de 3 små maskiner i luften. Godt der er højt til loftet i stuen. Herefter kom premieren og efter kort tid gik det helt godt. Det er en del faktorer der skal tages hensyn til, skulle vi hilse og fortælle.

Sådan gik det

Jeg kom lige ind med min maskine. ;-)

 

Stor koncentration

Maden? Den blev vist færdig omkring kl. 22 og den smagte rigtigt godt. Højreb på grillen og flødegratinerede kartofler med tomatsalat og en god rødvin.

En rigtig god og sjov aften.  

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 29. august 2008