Carsten

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 

13. april 2006

Søn, Carsten er årgang 1969 og bor med Mette og Cecilie i eget hus . Han var allerede, som lille en pilfinger, som af sin farfar fik lov til at skille gamle radioer, grammofoner m.m. ad og forsøge at sætte delene sammen igen. Allerede dengang var det tydeligt, at hænderne var skruet ordentligt på knægten. Jeg skulle selv forsøge at bygge en avanceret Lego bil en juledag, da jeg var spændt på, hvordan den ville tage sig ud. Den var med gearkasse, styretøj og affjedring og cylindre der gik op og ned, når bilen kørte. Mit projekt faldt til jorden og gaven blev pakket ind. Kl. 22 juleaften var bilen samlet perfekt og glad var han og  - jeg en smule træt af ikke at kunne få skidtet samlet tidligere på dagen.

Farfar sagde til ham, at med de evner og hænder, måtte han ende som ingeniør og sør'me om ikke det blev til virkelighed.

Carsten voksede op i Albertslund, hvor Godthåbsparken var et helt nyt rækkehusbyggeri og har i sit voksenliv boet på Amerikavej, Dr. Tværgade, Vagtelvej (København) og siden i Espergærde.

Der er naturligvis billeder fra dengang: Sammen med Onkel Johns hund Whiskey I svømmebassinet i Godthåbsparken  Sammen med Farfar og far En plade fra Fona som fødselsdagsgave

Han gennemgik sin almindelige skolegang og fortsatte i gymnasiet for derefter at tage et såkaldt "fjumreår" - et ord, der er meget oppe i tiden. Turen gik til Australien med en skolekammerat og skulle have varet der i 3 måneder, men det endte med det meste af et år, ved at jobbe sig frem og få mange store oplevelser.

Efter hjemkomsten var lysten til skolebænken ikke stor, så det blev til en periode på brødfabrikken Påskebrød, hvor der var gode penge at tjene ved at arbejde på aftenskift men dagen kom, hvor DTU blev aktuel. Danmarks Tekniske universitet.

Uddannelsen blev gennemført og slutopgaven blev lavet, sammen med studiekammeraten Jes, på Coloplast, og den udløste årets Apparatpris fra Radiometer og opgaven blev præsenteret i Ingeniørens Hus, hvor vi alle var stolte over det udførte.

Først Carsten og siden Jes blev senere tilbudt job på Coloplast, hvor han har været en del år. Arbejdet består i at udvikle maskiner indenfor klæbesektoren. Han har konstrueret en maskine, som jeg ikke må omtale, men som gør mig meget stolt af sønnen min.

En fritidsinteresse er fotografering - deles med sin far (det er mig) og sidste nye skud i udstyr er et super "retro" digitalt kamera - Epson R-D1 Digital Rangefinder Camera. Det er rigtigt lækkert, med indstillingsmuligheder, som er meget lig mit gamle analog kamera Canon FX fra 1969, men bare digitalt, som en drøm. Billede af ham og kameraet er i øverste, venstre side. Klik på det for forstørrelse. Ellers er udstyret et digitalt Canon spejlreflekskamera,

Bilen er en Audi A3, med en 1.8 liter turboladet benzinmotor og rygtet siger, at den er chiptunet, så den kan flytte sig alvorligt, når der er behov for det.

Sidste sommer hed det - "Projekt ombygning af udendørs terrasse" og herom kan der læses / kigges: Klik her

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 17. august 2007