Klik på billedet

               

Elton John giver (gav) koncert i Århus d. 9. Juli 2005

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

18. juli 2004 Dette brev modtaget afsendt af Atletion, som var koncertarrangører. Det er godt nok en gestus der vil noget.

                                                   

10.07.2005 Det var sommervejr i går lørdag, som kun den danske sommer kan byde på når den er bedst. Høj sol, varme, over 25 gr. og  en anelseBilledet er lånt af Aaarhus Stiftstidende strabadserende kørsel mod Scandic Hotel i Århus for at holde tidsplanen. Vi mente at 3 timer fra Hillerød til hotellet i Århus var en magelig tid (som det normalt er), men . .  der var mange campingvogne ude på denne tid af året, men det var OK - dog. Trafikradioen meldte om uheld efter Langeskov på Fyn. Motorvejen var blevet lukket, så vi valgte at køre ad den  gamle landevej til og gennem Odense og ramme motorvejen ved Odense SV og her trillede det fint ca. 10 km, til den næste kø opstod efter endnu et uheld. Alt i alt havde vi 15 minutter til at gøre os klar på hotellet inden aftenens start og det, alene, bringer pulsen lidt op. ;-)

Den imødesete galla middag var en oplevelse i sig selv. Der var ca. 60 borde med hver 8 deltagere og der var varmt indendørs. Al maden var virkelig dejlig og velsmagende, men logistikken faldt helt igennem. Vi valgte alle ved vores bord at tage det fra den muntre side. Det blev over højtalerne meddelt, at rødvinen desværre ikke var den type, som oprindeligt lovet - det skyldtes en TRYKFEJL i programmet. Vilde hyl, grin og buh'en fra publikum. Efter at der var skænket et glas rødvin per gæst gik der helt ged i det. Ikke mere vin, lettere panik hos personalet. Der gik lidt tid med det og endelig virkede det som om arrangørerne havde fundet et vinlager i byen, hvor de kunne supplere manglende indkøb. Som kompensation blev det meddelt, at der var drikkevarer ad libitum i loungen for VIP gæsterne (det var også os) under koncerten og det satte ekstra humør i publikum. Maden blev serveret ret tilfældigt - nogle fik kødet før tilbehøret og omvendt og saucen var der ikke for meget af, men vi blev mætte og glædede os til den kommende oplevelse. 

Koncerten - Hvilken oplevelse!! Der var fuldt knald på koncerten fra første minut, hvilket væltede os en smule, da "navnene" har det med først at starte en god tid efter den annoncerede start. Her var det klokken otte kære publikum og her gik starten til en uforglemmelig koncert. Stadion var næsten fyldt med 25.000 publikummer og lyden og stemningen var helt i top. Der var en smilende og afslappet stemning aftenen igennem. Ingen ballade af nogen art. Elton fik afleveret mange af sine klassikere og er par numre af nyere dato så som Sacrifice, Rocket Man og Daniel og mange, mange flere ørehængere. Elton optrådte i godt 2 timer ud i et og det var bare så godt og dejligt at høre og opleve sammen. Igen en oplevelse på tværs af generationer

Der opstod i løbet af lørdagen et nyt komikerpar - LINA (læs Lisbeth og Nina). De svingede med det samme og fandt på alle mulige narrestreger under og efter koncerten. De forsynede os med rigelig pleje til vores væskedepoter fra loungen og ikke mindst efter koncerten gik det løs. De havde fået den idé at de MÅTTE eje hvert sit eksemplar af de, til dagen fremstillede, T-shirts, som kun  personalet var udstyret med. På ryggen er der billede af Elton. De jagtede hjælperne og til sidst var der to som strippede og overlod deres øverste beklædning til pigerne og alle jublede. Ikke nok med det. Andre havde skilte på deres T-shirts hvor der stod: Hjælper - Elton John. Også her var der to, som til sidst opgav og slap deres skilte. Sidst, men ikke mindst - udenfor stadion var der andet personale, som gik med Steward skilte i bånd om halsen. Også her var der to, som opgav modstanden, så der var stor jubel over aftenens høst.  Vi hylede af grin.

Efter koncerten blev vi siddende på vores pladser og så på at oprydningen gik i gang samtidig med at teknikerne begyndte at pille hele scenen med alt grejet ned. Efter sigende medbragte Eltons folk 6 stk. 40 fods containere med deres grej. Vi kørte derfra og ringede til Morten undervejs for at høre, om han var hjemme og ville se sin mor og os andre (klokken var 24) og han var frisk og lukkede sin dør op da vi bankede på. Hyggeligt. Vi sluttede med et besøg på Burger King med en whopper og en cola og så ind i en taxi og tilbage til hotellet. Lyset blev slukket ved 3-tiden efter en lang og varm dag.

Søndag morgen - dejlig morgenmad på Scandic og så gik turen tilbage til Hillerød og Espergærde. Alt i alt en dejlig oplevelse for os alle.

Parret LINA var lidt stille. ;-)

 

 

Januar 2005

9. Juli 2005, kl. 19.00 glæder vi os meget til. Mette, Nina, Carsten og os to rejser til Århus for at opleve en koncert med Elton.

Arrangementet starter kl. 17.00 med velkomstdrink og en 3 retters gourmetmiddag med gode vine til og vi bliver ledt ind til vorDavey Johnstone, mangeårig musikalsk makker med Eltones pladser, når tiden for koncerten nærmer sig. Desværre har vi endnu ikke fået oplyst, hvad middagen byder på.

Gode ven Lasse bragte Elton Johns musik ind i tilværelsen i de tidlige 70'ere og vi har fulgt Elton og hans karriere og hans gode musik med stor glæde siden da. Én af de bedste udgivelser fra hans hånd er den seneste "Peachtree Road", som bringer ham tilbage til tidligere tiders gode ballader

Elton var, specielt i sine yngre dage, helt vild med store og forunderlige rober, og var man optiker i hans nærhed, måtte man være stenrig, når man tænker på hans forbrug af alle mulige slags briller igennem årene.

Her er et link til hans omfattende produktion. Af de gamle produktioner på vinyl skal fremhæves:

  • Goodbye Yellow Brick Road
  • Don't Shoot me - I'm only the pianoplayer
  • Ice on Fire
  • Captain Fantastic

Det bliver forhåbentligt en aften, rig på minder, for os alle.

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 03. april 2008