Vesborg Fyr fra luften Samsø-Legoland

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

I weekenden 5-6. juli 2003 kørte vi, sammen med Cecilie, Mette og Carsten, til Kalundborg for om formiddagen at sejle over til Samsø, hvor ingen af os har været tidligere. Vores gode ven Jørgen havde lagt kræfter i at finde de steder vi måtte se på sådan et endagsbesøg.

Det gode vejr var med os - lun var luften og der var højt til den blå himmel. Carsten havde taget sin nyerhvervede R/C bil med og det lykkedes os at finde et sted den kunne afprøves - for første gang.

Vi sejlede med sidste færge til Hou og kørte derfra mod Århus for både at få et dejligt aftensmåltid på Restaurant Bones (Spareribs) og finde en god seng at overnatte i på Scandic Hotel i Århus.

Vesborg Fyr Vesborg Fyr Udsigt fra fyret Udsigt fra Vesborg Fyr Ballen Havn Cecilie og Carsten udvandrer på Besser Rev Cesilie i vandet Udsigt fra Issehoved mod Helgenæs på Djursland Carsten med sin R/C bil 

Træk musen over det enkelte billede og få beskrivelse - klik på billedet for stort format.

Dagen efter kørte vi ad små veje mod Billund. Mette og Cille skulle ikke vide at vi skulle besøge Legoland og det lykkedes at narre Mette til det sidste, næsten.

Vejret var ikke helt så godt som om lørdagen, men det blev alligevel en god og lang dag med mange sjove oplevelser. Legoland er en stor attraktion for børn i alle aldre.

Billund Lufthavn - miniature Havn Nyhavn Nyhavn  Rutschebane Vandrutschebane

Træk musen over det enkelte billede og få beskrivelse - klik på billedet for stort format.

Temperaturen lige nu i Billund

    Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 09. april 2007