Julen 2003

22/09/13

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

I år2003  prøves noget helt nyt. Vi skipper julen i Danmark og rejser den 21.december til Tenerife for at holde julen der.

Vi skal bo på Compostela Golf Hotel, hvor vi har udsigt direkte til golfbanen. Mon ikke der bliver mulighed for at spille en runde her i varmen, mens alle går hjemme og skutter sig i mørket.

Hotellet ligger i Playa las Americas.

Spies skriver: Lokkende strande, et azurblåt hav og varmegrader, der sjældent svigter. Det er blandt andet disse ingredienser, som har gjort Playa de las Américas til en af Tenerifes mest populære feriebyer. De fine strande og brede, palmekransede promenader er store trækplastre, og her nyder man solen, bader og dyrker alle mulige former for vandsport. Snackbarer, caféer og restauranter ligger inden for rækkevidde.

Det må vi så håbe er rigtigt.

28.12.2003 - Vel hjemkommet -  det blev en vellykket tur. Det er slående, at efter 5 timers flytur, står man midt i 25 graders varme og føler sig dejligt afslappet. En bus står og venter. Sød guide med smil i stemmen. Vejret var stort set godt og oplevelserne mange, med mange gåture til by og strand. Fredag en arrangeret bustur til vulkanen Teide. Billederne kan ikke beskrive godt nok hvor storslået der er oppe i højderne. Desværre kørte svævebanen ikke de sidste 1000 meter til toppen grundet for meget blæst.

Vi havde drømt en lille drøm om at spille en runde på den bane, som var vores nabo, men guld kan også købes for dyrt. Det er en smule rystende at der forlanges så mange penge for at gå 6-8 km efter den hvide bold.

Træk musen over det enkelte billede og få beskrivelse - klik på billedet for stort format.

Compostela Golf III Udsigt til banen Kig fra klubhuset Tee off En "Birdie"? Fra Teide Fra Teide Fra Teide Sidste udbrud i ca. år 1920 Sprække i lava - ca.2 cm bred Udsigt mod øen La Gomera Blomst Grønne blade Støvdrager  StrandbilledeSurfere - små prikker i vandet Strandbillede

  Temperaturen på Tenerife - lige nu                                                                

  Top