Planer for det kommende sølvbryllup

                              
                                 22. september 2013

                           

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 


24. juni 2012

Her har jeg tidligere fortalt om vores kommende sølvbryllupsplaner og ved en ærgerlig fejl er alt det skrevne gået tabt.

Jeg vil derfor forsøge at genetablere det tabe, så vidt muligt.

At jeg skriver dette i nogle timer, hvor Vorherre virkeligt har åbnet for regn sluserne er lidt hyggeligt en junidag.

Fortællingen læses nedefra og op til denne understregning.

*********************************************

Ca. 10. juni 2012

Selve sølvbryllupsdagen holder vi i Fairfield med Mette og Hugo og kan deres vokse børn komme med, vil det være rigtigt godt.

Mette kom med idéen om, hvordan vi kunne spise sammen på selv dagen og da de bor meget tæt på vindistriktet Napa Valley faldt tanken på et specielt tog, hvor der er restaurant ombord og hvor man passerer hele det store vindistrikt og får et indblik i vinproduktionen i Californien.

Toget hedder naturligvis Napa Valley Wine Train og vi er sikre på at det bliver en god og speciel oplevelse

Se denne video fra You Tube: Klik her. Det er i denne del af toget vi skal have oplevelsen

Fly vi skal rejse med frem og tilbage:


SAS Airbus 319

 
Lufthansa Boeing 747-400


Hawaiian Airlines Boeing 767-300


Hawaiian Airlines Boeing 717

 
Lufthansa Airbus A 340-600


Lufthansa Canadair CRJ 900

Juni 2012

Resultatet med flyrejserne kom på plads - ikke mindst ved hjælp fra Mette, som fandt acceptable billetter ud til Maui og tilbage. Alle de hjemmesider jeg søgte på hjemmefra opgav meget dyre løsninger.
Vi valgte Lufthansa som det mest ønskværdige flyselskab. Lisbeth har fløjet til USA med dem tidligere og havde en meget positiv oplevelse.

Tidsplanen for hele rejsen ser sådan ud:
Fra   Kl.  Til Ankomst Operatør Fly Flytid
København Onsdag 07.15 Frankfurt 09.00 SAS/Lufthansa Airbus 319 Samlet
Frankfurt Onsdag 10.05 San Francisco 12.35 (lokal tid) Lufthansa Boeing 747-400 14 t 20 min
Oakland Torsdag 09.30 Honolulu 12.50 Hawaiian Airlines Boeing 767-300 05 t 20 min
Honolulu Torsdag 14.05 Maui 14.44 Hawaiian Airlines Boeing 717 00 t 40 min
               
Besøg på Maui ca. 8 dage
               
Maui Onsdag 13.25 Oakland 20.25 Hawaiian Airlines Boeing 767-300 05t 00 min
               
Besøg i Fairfield ca. 8 dage
               
San Francisco Lørdag 21.05 München 17.25 (lokal tid) Lufthansa Airbus A340-600 Samlet
München Søndag 19.15 København 20.50 Lufthansa Cityline Canadair CRJ 900 14 t 45 min

Vi har sikret os at have vinduesplads hele vejen frem og tilbage - både da det er vores rutine og det er rart at have lidt at kigge på undervejs og er der chance for at tage billeder og videoklip undervejs er det virkeligt værd at tage med. På turen tilbage fra San Francisco  er vi heldige at det er et fly, hvor der kun er to sider i vinduesrækken og det giver lidt mere privatliv og frihed til at få lidt motion på gangen undervejs uden at skulle forstyrre en medpassager.

 Vi flyver fra Oakland Int. Airport til Maui, da Oakland ligger væsentligt nærmere Fairfield og sparer Mette og Hugo for mange km ved at slippe for at køre til San Francisco Lufthavn.

Maj 2012

Efter kontakte med både Fairfield og Maui var det mere end klart, at de meget gerne ser os derovre på den anden side af vore Klode og arbejdet begyndte med at finde frem til, hvordan kommer vi lettest og på den korteste tid derud og tilbage og hvor længe skal vi være hos hhv. dem begge. Det med at finde flybilletter kræver for mig nogen tålmodighed, da mulighederne er rigtigt mange.

April 2012

Vi er flere gange blevet indbudt af vore nevø Brian til at besøge ham og hans kæreste Nora hvor de bor. Det kunne være rigtigt hyggeligt at se dem og sidste gang vi havde besøg af Brian herhjem var i januar 2010. Brian har ikke lagt skjul på at de meget gerne vil se os og huse os og i det hele taget slippe hvad de har i hænderne og gøre vore ophold til en god oplevelse med sightseeing og mange indtryk.
Det kan have den lille hage, at de bor på Maui, som er én ah øerne i Hawaii  øgruppen.:)

Nu er det sådan at svigerinde Mette og Svoger Hugo bor i Fairfield, som ligger ca. 100 km nordøst for San Francisco og tankerne begyndte at tage form. 

Marts 2012

Her i marts 2012 begyndte tankerne at rulle - vi har og havde ingen tanker om at holde fest for os selv hjemme eller på en restauration - det er vi ikke gode til, men vil meget hellere arrangere fester for andre, familie eller venner, så ud fra det det gik tankerne på langfart. Sølvbrylluppet er i slutningen af året, hvor der er mørk og kold i Danmark og det ville være dejligt at slippe ned eller ud til varme og sol og tankerne ruller.

 Flere sydlige flyselskaber byder til med billetter til gode priser og det kunne være

www.Emirates.com , som bl.a. flyver til Dubai

www.qatarairwais.com, som kan flyve os ud til Bali

Qatar Airways Fleet

Andre selskaber, bl.a. Norwegian vil med sikkerhed glæde sig over at fragte os til  de Kanariske Øer - Gran Canaria eller Tenerife

www.norwegian.dk eller www.sas.dk

  

Det primære ønske er sol og varme i mindst 1 uge, hvor selve sølvbryllupsdagen indgår - der er masser af tid til begivenheden og det bliver sjovt at se, hvor vi ender. De vestindiske Øer render også gennem tankerne.

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 24. juni 2012