Mazda RX8 image
 
Den næste bil:

22. september 2013

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 

 

22. november 2010 kl. 12.00

Mazda 3 - 1,6 Touring
 

Bilen er bestilt i går til levering i slutningen af december d.å.


Lavede en god handel med sælger. Kontant betaling gav bonus på levering af 4 vinterhjul samt annullering af leveringsomkostninger - sammenlagt - små 10.000 kr.

Måske vælger vi at få monteret anhængertræk (skjult), men det er ikke endeligt bestemt. Beslutningen omkring købet giver ro i maven og slutsedlen skrives i dag, mandag.

Det bliver en speciel oplevelse igen at køre bil med bagsæde efter små 8 år uden bagsæder - og der går lidt blød hat og cerut i det hele efter 5 år med potente motorer og hidsige overhalinger. Sådan er det - det er prøvet og har været både sjovt og ind imellem udfordrende. 240 km/t med den nuværende Seat Cupra mellem Berlin og Rostock i maj var en spændende oplevelse der gav lidt fugt i håndfladerne, da der stadig var kræfter til at få nålen længere op, men det var for mig nok. :)

20. november 2010

Forhandleren havde just fået nedenstående bil på sin grund - og det var en

Mazda 3 1,6 Touring

Bilen er meget mere 'bil' end den afprøvede Punto og prøveturen bekræftede os i, at en 1,4 motor ikke rykker meget og selvom forskellen mellem 1,4 og 1,6 virker lille, var der mere ryk i denne bil trods vægtforskellen på 75 kg.

Bilen er udstyret med: Aircondition, centrallås, kørecomputer, udvendigt termometer, sædevarme, el-ruder, el-spejle, CD / Radio, multifunktions rat, lygtevasker, splitbagsæde, bagagerum dækken, armlæn, højdejusterbart forsæde, radiostyring fra rat, læderrat, 6 airbags, abs, antispin, esp, servostyring, startspærre, indfarvede kofangere, tonede ruder. Bilen er en ikke ryger bil.

Vi skal forsøge at beslutte os i dag, om det bliver denne, der bliver den næste bil.  

20. november 2010

Bilen blev prøvet og faldt igennem. 1,4 liter motoren var trods alt for klejn og der er meget støj i sådan en fætter. Fra bagsædet kan man ikke føre en normal samtale med dem på forsæderne, så trods meget legetøj, blev den valgt fra.

18. november 2010

Da den nuværende bil, som er leaset, skal afleveres ved årsskiftet, er det på tide at tage beslutning om den kommende afløser.

Det kunne meget vel blive denne: Fiat Grande Punto, 1,4 - 16V, Sport

Der er en omfattende udstyrsliste:

6 gear
Aircondition
El-ruder
El-Spejle
CD / Radio
Anhænger træk, aftageligt
Motorkabinevarmer
17" fælge
Multifunktionsrat
Tågelygter
Højdejusterbart forsæde
Multijusterbart rat
Læderrat
Splitbagsæde
Udvendig temperatur måler
Fartpilot
Kørecomputer
Infocenter
Fjernbetjent lås
Bagagerum dækken
Tonede ruder
Indfarvede kofangere
Hækspoiler
ABS
Antispin
ESP
6 airbags
Startspærre
Vinterhjul

Bilen er brugt, men har kun rullet 31.000 km af én ejer, ikke ryger, og skal afprøves førstkommende lørdag, så får vi se.
 

 

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 22. september 2013