Amputee Clinic 13 - 14. oktober 2010

                              
                                 22. september 2013

                           

Startside Feriehus i Provence Rejser-Ferier Ture i Danmark Fotoalbum Golf Biler Motorløb Diverse Solvarme Brændeovn Madopskrifter Links

 

 

 


 

Oktober 2010

Igen i år arrangerede vi, Össur Nordic, en Amputee Clinic.

En Amputee Clinic kan ikke arrangeres uden Bob Gailey, som er amerikansk fysioterapeut med speciale i optræning af benamputerede - over eller under knæet.

Bob Gailey er et fund for de amputerede. Han er mere end 100 % engageret i at give al sin viden fra sig til både amputerede, og deres behandlere som er bandagister og fysioterapeuter og ikke mindst til os i Össur, som forstår mere og mere om vigtigheden i at de amputerede får de optimale genoptræningsfaciliteter - desværre er de ikke optimale i Danmark grundet sparerunder i det kommunale regi.

Alligevel tror og mener vi i Össur at vores seminarer udbreder interessen og behovet for optræning af protesebrugerne og hjælper deres behandlere til at forstå hvordan den optimale træningsteknik er til gavn for alle, der er involveret.
En tanke: Når vi igen laver Amputee Clinic - hvorfor ikke invitere sagsbehandlere fra kommunerne, så de kan få indsigt i hvad denne verden betyder for de amputerede.

Amputee Clinic har i de foregående år været holdt over to dage. Første dag med fokus på teori omkring optræning og anden dagen fokuserende på praktiske øvelser.

I år valgte vi at fokusere mindst på det teoretiske og maksimalt på det praktiske - øvelser med de engagerede benamputerede og deres behandlere og hele projektet er rettet på at lære holdene, som består af bandagister, fysioterapeut og deres brugere, at det nytter at tilegne sig træningsteknikker som alene har til mål at protesebrugeren kan forstå og acceptere, at han / hun kan leve en bedre og mere normal tilværelse med deres handikap end de tidligere havde troet de kunne.

Tænk - at afslutte seminardagen med at brugerne, som fra dagens start ikke troede de kunne så meget med deres handikap / protese - med stor glæde og stolthed viste sig at kunne løbe i kursuslokalet under ledelse af en troværdig instruktør - Bob Gailey. Jeg er stolt af at være med i det team, som har arrangeret endnu et vellykket seminar, som tog sin begyndelse i Danmark i 2006.

I år startede vi de 2 seminardage den 13. oktober på Hotel Comwell, Roskilde - Klik på linket.

  

         

Efter afslutningen flyttede vi til Hotel Comwell, Middelfart - (Klik på linket) - for at være klare til at fortsætte den 14. oktober

 

    

     

   

Afslutning og et stort tak til alle engagerede deltagere og til Bob Gailey

Vi håber at kunne lave lignende seminarer i 2011.

Klik her for se at en PhotoStory fra de to spændende dage

Top

Startside

Dette Websted blev sidst opdateret 04. november 2010