SUBARU Subaru Forester 2,5 TX

22. september 2013

Startside

 

Onsdag den 12. oktober 2005

Så kom dagen endelig, hvor ovennævnte bil skulle hentes i Odense hos Subaruforhandleren. Det blev en forhandler i Odense, grundet deres fine service i modsætning til et par forhandlere på Sjælland. Den ene ville ikke beskæftige sig med leasing og den anden hørte ikke fra sig, så da Michael og Stig i Odense har været på tæerne siden første samtale, blev det naturligt at vælge dem. Jo - der kan være langt fra Hillerød til Odense for at få lavet service, men da hele landet er min arbejdsplads, skal der kun en smule planlægning til, for at få dette til at gå op.

Med toget fra Hillerød kl. 7 og ankomst (en smule forsinket ) til Odense et par timer senere, og så ud at køre. Der blev lige tid til at stoppe i nummer 60 på Nyborgvej (samme vej som Subaru) og købe en ny Nilfisk støvsuger til en god rabatpris. På de kanter er vejledende priser ikke slået helt igennem. Turen gik herefter til vennerne på Bondovej, så de alle kunne se den længe ventede bil og en prøvetur blev det også sammen med Ejner. Næste gang må det være HAM, som sidder ved roret, kunne jeg mærke ;-) Den der turbulader - den sparker godt nok igennem. Godt der er fartpilot i bilen, for ellers er der ikke meget styr på hastigheden, her i begyndelsen.

Bilen kører rigtigt godt - ligger stabilt i en strid sidevind på Storebæltsbroen og får den "pedal" i et sving, laver den ingen narrestreger p.g.a. det permanente 4-hjulstræk.

I dag fredag måtte den gode Galaxy afleveres og jeg lærer heldigvis aldrig bare at aflevere en bil, som har været arbejdsplads i 3 år - sådan bare - aflever nøgler og få en kvittering, men sådan er leasing verdenen jo. Den fik et par klap på køleren og et "tak for denne gang".

Der dukker flere billeder op de nærmeste par dage (solen skal jo lige skinne ordentligt i morgen).

Billeder fra en dejlig solskinsdag - 15.10.2005

Lidt udefra

Fra maskinrummet What's under the hood? = Turboladet 2,5 liter motor med 211 Hk.

Låsbart rum i bagagerummets bredde

Læderstue

Indendørs På sidste billede - se holderen til højre for radioen. På den er klæbet en plade i rustfrit stål fra Carsten og på den en rund magnet fra Inspiration. På bagsiden af telefonen er der klæbet er lille stålrondel og en-to-tre:. En magnetisk holder til telefonen - diskret og nydeligt.  

Første billeder af den nys hjembragte bil.

 Disse billeder er fra fredag 14.10.2005

Top                          
     

Startside

Opdateret 03. april 2008

 

Opdateret 03. april 2008